Followers

Jumaat, 6 Mei 2011

Tips blogspot untuk blog korang

assalamualaikum....

hai kawan-kawan yang setia membaca dan sudi baca blog ni
entry ni khas wat orang yang baru belajar pasal blog dan yang dah lama berblog dan xtau macam ne nak mencantikkan blog kita...ni ada blog yang mengajar tutorial utk blog

mungkin ramai dah blogger kat luar sana tu tau pasal blog ni kan...
yang rajin blogwalking tu mesti akan jumpa blog ni
tapi aku baru je dapat tau pasal blog ni..
aku gi jalan2 kat blog org and then terlihatlah satu button tu 'get this here'
hehehehe...aku pun dah tutup dah blog tu..sowy2 k..thanks pada blogger tu..huhuu

ni blog yang aku review pagi tadi..macam2 boleh kita dapat dalam blog ni
keseluruhannya tentang Tips blogspot lah.. bnyak juga yang boleh kita guna pakai
aku cuba pakai ckit je...banyak2 nanti berat pulak blog aku duk loading kan..huwaa huwaa huwaa
ni blog dia...simple n ringkas je tapi padat dengan tips okeyhh
ni lah tips yang kita boleh cari dalam blog ni
xnampak kan....kalau nak nampak lebih besar sila klik gambar berkenaan, ok guys

yang penting nye tuan tanah ni dah bagi green light untuk kopi and teh ok...huwaa huwa huwaaa
tanpa segan silu tulah aku terus wat entry untuk beliau..



sekian terima kasih...
selamat mencuba k... http://tutorialuntukblog.blogspot.com/


post by :

2 ulasan:

saidatul noor farhana berkata...

thanks..mmg membantu..:)

ekin mahmud berkata...

@saidatul noor farhana
hai...u'r welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...