Followers

Selasa, 6 September 2011

Rumah Idaman...Bandar Akademia

Assalamualaikum........

sekarang aku dalam proses beli rumah ini..
harap2 semua berjalan dengan lancar...
sekarang dalam part beli tanah dulu...tp pinjaman pun belum approve lagi..
sebab dalam penilaian tanah lagi...
baru2 ni aku ada gi jenguk site rumah ni...dah dalam 20 biji rumah dah siap..tu pun dalam fasa lain...fasa aku pun belum ada yang siap lagi...
Harap tercapailah hasrat aku nak duk kat sana..




korang doakan ekk...Amin.. post by :

4 ulasan:

AdLynn berkata...

Salam Ekin. Saya pun dalam proses beli rumah dekat Bandar Akademia ni. Sekarang awak dah start potong loan tanah ke belum? berapa bulan-bulan awak kena bayar untuk tanah? Awak beli fasa berapa? ^_^

ekin mahmud berkata...

waalaikumusalam, sory adlynn...lama xtgk blog..potong bulan2 untuk tanah belum mula lagi.tp dah dapat surat dr BPP katanya kena bayar 321 mcm tulah. ekin beli rumah kat fasa 5B. adlynn lak kat ne?? baru beli ker.ekin pembeli masa bulan MAC 2011,tp proses pinjaman kerajaan mmg lmbat

Mrs Saifuddin: Hidupku cintaku impianku berkata...

Sy ngan hubby pun beli kat fasa 5B jgk, nampaknya berjiran le kita. Umah kami dekat ngan surau. Masih dalam permohonan tunggu kelulusan loan hubby lagi. :)

nura aimullah berkata...

Sorry nak tanya la selalu kalo kelulusan tu bwrapa bulan ye saya pun beli n wat pinjaman gov mcm lambat sgt saya call layer die kata tunggu geran asal dari pejabat tanah saya pun pening risau pun ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...