Followers

Isnin, 7 Mac 2011

makan di Yati Ayam Percik

assalamualaikum...and good morning semua

nak kongsi pengalaman makan di tempat ni







ini first testing makan kat cni..
  • result::::: ok boleh tahan...
  • gulai kawah dia hot n spicy..hahaha...aku suka
  • pembuka selera solok dia,,kurang pedas,aku suke yg pedas dan manis
  • nasi kerabu dia banyak sayur...aku suka...tp budu dia pun kurang pedas
  • ayam percik dia mmg power...aku suka,nak sedap lagi kena order extra kuah percik dia...tp aku xorder pun,hehehehe
  • pencuci mulut ais krim...dah habis makan baru dia anta..
  • service,, A+ , i like
  • harga dia pun berpatutan...semua sekali RM37 untuk 2 org makan

lupa nak cakap sekian terima kasih...
(ade org len kesah)
post by :

13 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

ayam percik tu nampak bestt! :)

Edy Zaidi berkata...

kat mana ni?macam best je

ekin mahmud berkata...

ieda: mmg best dan sedap

ekin mahmud berkata...

edy: kat bandar baru bangi..cubalah gi mkn kat ctu lak plus free wifi,hehehe

ekin mahmud berkata...

kat seksyen 9.bangi edy

Rose Emely berkata...

diperakui...mmg shedap! ayam goreng rempah dia pun not bad!

ekin mahmud berkata...

yeker...nak gi lagilah mcm tu,,huhuuh

n@jwamz berkata...

wallllaaa~~~ nyum3
ayam percik ma fav, terbaekkk (>_<)

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum...

first time singgah cini dan foo blog ini..

tak pernah lagi cube mana2 restoran ayam penyek mcm nie..tp ramai kata sgt sedap kan huhuhhh

ekin mahmud berkata...

shahrom: mmg sedap..kena g try dlu lah..i folow u back

Farhan Zulhusmi berkata...

yaallah..tertelan air liur nie...potong pahala puasa ari nie..hehehe....
just joke...hehehe

ekin mahmud berkata...

Farhan: Hehehe...so kena buka puasa makan ayam perciklah nampak gayanye lah kan

nabilah_2908 berkata...

uish...gebunya ayam percik tu... :)

payah nk cari ayam percik macam tu skrg ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...