Followers

Isnin, 14 Mei 2012

Rumah Impian ku apa Cer...

BANDAR AKADEMIA

asslamualaikum semua...mesti ramai nak tau kan pasal BA ni...
saya dah lama book dan sign S&P BA ni pada JUN 2011 lagi..sekarang pada bulan Mei status saya dah lulus Loan Tanah dan sedang menunggu proses untuk sign S&P rumah pula..CS Tang cakap mungkin bulan 12 baru ready S&P tu..sekarang ni boleh la kumpul duit sikit..

walaupun takda lagi rumah kat atas tanah saya beli tu..saya rajin gak gi BA tengok perkembangan kat sana...sekarang ni dah hampir setahun saya beli rumah kat BA tu dari asal tiada rumah yang siap...sekarang dah banyak rumah dibina kat situ...terutamanya rumah yang loan bank punyalah..

ni gambar baru2 ni saya gi sana...tapi xbanyak hubby saya yang tolong amik kan..


ni rumah jenis alamanda ni..satu bilik
ni rumah jenis apa..lupa lah..yang pasti nya 4 bilik dan 2 bilik air


Jalan Tasik Senangin 5/3...Rumah saya kat lorong ni lah


sebelah kanan tu lah tapak rumah saya.. Fasa 5B

kalau ada apa-apa lagi tentang BA saya akan post lagi..
ok bye-bye...tunggu progress bagi rumah di BA lagi
post by :

3 ulasan:

Nur Juliana Idris berkata...

Slm..sy book lot kt ba jgk..mgu.lps.nk tny..loan tanah n umah apply sekali kan..mmg sethn nk tgu approval loan ya?

Arapaima Gigas berkata...

untuk lbh detail meh join rakan2 yg dah beli di sini https://www.facebook.com/groups/bandarakademia/

umi adam faris berkata...

wow..dah siap ke rumah ni???bestnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...