Followers

Khamis, 24 Februari 2011

teringin nak makan ni...

assalamualaikum...

hem tgk je tajuk n3 ni mesti korang ingat aku ngidam ekk
xdalah...cuma dah bosan lah makan nasi je...
nak tukar menu lak





nak mkan western..
huuhuuu...

tp..kena bawa mek montel ni..


ade ke menu untuk dia kat kedai western tue..
hem kena bawa bekal moi jugalah nampak gayanye
hahhahaa


post by :

7 ulasan:

Rose Emely berkata...

ape lak takde...kan ada jual mushroom soup or chicken soup. boleh je kan suap si kecik tu...
cian dia...gi kedai best2 kena makan moi dr umah gak...tak syiok wooo! ;)

Tanpa Nama berkata...

muka husband awak mcm komunis kan..ngeri la
mcm org jahat

ekin mahmud berkata...

elysa: hahaha...saje je wat n3 macam tu.
nak bagi org comment..slalu beli gak mkanan yang arissa leh mkn..
hehehe...thanks masuk baca n3 kita

ekin mahmud berkata...

untuk yang xda nama tu...tunjuk lah nama...slalu je comment kat n3 kita..thanks lah masuk gak blog kita..
sbnarnye rupa xjd ukuran..hati tu yg penting encik/cik xda nama.. rupa nampak baik pun xda makna,klau hati tu busuk!

nabilah_2908 berkata...

teringin nk makan ice cream la bla tgk gambar kat sini..huhuhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAOWAN BERWARNA PELIK

ekin mahmud berkata...

nabila: hujan2 ni sedap kan mkn icecream

Edy Zaidi berkata...

lama tak makan western...aduii..lapar lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...