Followers

Selasa, 11 Januari 2011

.:manjeku dah kembali ke pangkuan mama & Papa:.

masa nie makcik dia amik gambar dia
punyalah jakun sbb lama xjumpa dgn makcik dia
nak minta dukung pun xmau
sampai dah 2 jam org pun nak balik
barulah nak mesra dgn makcik die...hehehe
ape lah arissa ni..
(klau nangis tu 1 floor dgr)


arissa sblum nie mmg dr kecik lg dlm pantang dah tidor buai
tp bila dh dpt taska ni, mmg cikgu dia train tidor atas tilam
seminggu kat taska mmg nangis.. tgk lah gambar kat taska ni

jgn kata waktu tdor nangis waktu nak main pun nangis juga..takut org tinggalkan dia
mmg kat umah tok dia dlu manje,xleh kena tinggal langsung dah meraung
tgklah sampai nak tdor pun kena tutup mata....hahaha
arissa ni kena bli tutup matalah..xbleh tidor dlm cerah
nak tdor pn payah nak kena ade tgn pegang dia
tp kat taska xdelak wat hal mcm tu
sbb kat taska full bedong. kat umah xbleh bedung pnuh lgsg, silap skit nangis mcm kena pukul
dah lama lentok lena baru lah leh buka kain alas mata tu
(xbuka pun bila dia jaga nangis juga) sbb xnampak ape2 lgsg..


but still ceria bila anak dah balik ke rumah
riuh dgn sore dia je..masa berlalu pun kejap je..
tup tup dah malam dah
tp bila ade time die kena bwa jlan2
macam gambar bawah ni
nasiblah papa dia ltk motor kat ats
leh gak letak dia kat stu knon2 nye g ronda2 lah kan
bosan terperuk dlm umah je

ni gambar budak buas ni..bkn reti duk diam atas motor tu
nasib xjatuh


skang dah pandai dah...dah byk akal..gigi pun dah tumbuh sbatang (xlama gigit jari org lak arissa na)
bila smua dah ckup
main dah,tdor lama, mkn pun dah kenyang
mood pun baiklah..masa ni lah leh snap gmbar2 cute die
hehehe





post by :

6 ulasan:

saidatul noor farhana berkata...

hye2...
jln2 cni...
comel nye baby...:)

ekin mahmud berkata...

hye.........slam perkenalan
thanks saidatul noor farhana

E.d.Y berkata...

alahai..comelnya..geram tgk..huhu

ekin mahmud berkata...

thanks uncle edy..hehehe

Yan berkata...

tengok perkembangan anak buat kita amat bahagia.

ekin mahmud berkata...

yan: a'ah yelah...
budak skang ni cepat belajar kan..
kejap je dah pandai sesuatu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...