Followers

Jumaat, 17 Disember 2010

Aduih Penat Jalan Kaki Gi Alamanda


kelmarin aku gi beli barang kat suami aku..
kan dia baru masuk keja jd Driver so kenalah beli baju putih dgn sluar hitam kat dia
ape lagi segera lah pkul 12 tgh tu terus je aku g jalan kaki gi alamanda...alah dekat je blakang opis aku je...dlm 7minit mcm tulah dah sampai..yang meletihkan nye pakai high heel,,hehehe...ngada2 nak pakai high heel pastu ngadu sakit kaki lak kan..
bukan motif utama ceta nie...
sbanarnye nak kongsi ceta ni kelmarin aku beli barang kat parkson..
murah2 lah juga kan sale.. baju POLO dan JOHN MASTER dlm RM50 kebawah je harga dia..yg POLO tu mmg diskaun 70%, tp 'JOHN MASTER' tu best buy punya,mmg berbaloi lah...seluar DURBAN RM55 je..mcm2 warna ade..

ni gambar masa dah balik kat umah dah..singlet pun aku bli gak


masa aku bayar kat kaunter tu..cashier tu baru lah nak cakap yang ari ni (JUMAAT),,
ari BONUS LINK member...beli lebih dari RM150 dapat boucer RM10..
dh bayar dh pun..baru nak ckp..klau x arini lah baru gi shopping..

xpelah xda rezeki aku..xkisah pun
lepas tu perut dah rase lapar lak bau ayam KENNY ROGERS tu mmg lah sedap
tp malas lah nak makan sorg2, xsyok so aku gi lah food court RASA beli EGG ROLL POPIAH yg biasa punya

jeng jeng jeng
dah habis tinggal 3 ketul lg baru tringat nak snap
hahaha, lapar gila balik dr alamanda tu duk bau popiah ni je mmg xtahan la


sekian, terima kasih

hari ni ingat nak makan kat alamnda jugalah
(pakai selipar pulak,takut sakit kaki lg) hahahaha



post by :

6 ulasan:

E.d.Y berkata...

shopping sakan..huhu

ekin mahmud berkata...

edy: hehehehe....besa2 jer.hujung tau kan 'SALE'

ekin mahmud berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
E.d.Y berkata...

ye la..skrgkan tgh YES....

mis twit berkata...

wah bestnye g alamanda.. thanks follow me.. i folo u back!

ekin mahmud berkata...

mis twit: yupp..sama2 awak:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...